Kennel North Spirits første kull håper vi kommer til verden i Februar 2019, vi hadde to vellykkede heng da vi var i Drammen 18.12.2018 og 19.1. 2018. Kennel North Spirit er en helt ny kennel som har fokus på gemytt, helse og rasetypisk hunder.
Valpene vil bli registrert i NKK, Vaksinert og Id-merket før levering.

Mor: NO UCH FI UCH NJW-16 RLI RLII UPLAND JOVIBARBA -aka Java har gjort det meget bra på utstilling til tross sin unge alder, hun er frisk og veldig sosial. Java bor hjemme med to voksne og en «ung voksen», hun har daglig kontakt med våre barnebarn, ungdommer og barn i skolealder som går inn og ut av huset. Java trenes jevnlig og har allerede 2 Rallylydighetstittler, og er premiert i blodspor. Java er en enkel og trygg hund å ha med seg overalt, hun er reisevant, stødig og har en vennlig vesen. Java har ikke hatt vasksineraksjon eller andre tegn på sykdom. Java varsler men vokter lite.

Far: N S DK NORD UCH DKV14 WHIQUILA`S WHISKEY ALL INN -aka Delta er en utrolig enkel hund. Bor hos forvertfamilie som har en sønn. Delta funker supert med barn og det har aldri vært noe tull med han. Han er leken, vokter ikke men varsler. Har minimalt med jakt i seg. Delta har ikke hatt vaksinereaksjon, eller splitting ears. Aldri vært skadet, og har alle tenner. Ingen tegn på allergi eller matvegring.
Begge hundene har godkjent MH, og Delta manglet bare 3 poeng fra KORAD.

Ta kontakt dersom dere ønsker mer utfyllende informasjon om kullet vårt

Email: northspirith@hotmail.com
tlf: 0047 91 85 65 19